POLITIKA ZASEBNOSTI IN PIŠKOTKI

  1. POLITIKA ZASEBNOSTI

Podjetje Avtohiša Seliškar (v nadaljevanju ponudnik) se zavezuje, da bo v skladu z zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) vse podatke o potrošnikih skrbno varoval in pri njihovi obdelavi ravnal skladno z veljavno relevantno zakonodajo. Potrošnik z uporabo spletne strani http://www.avtohisa-seliskar.si/ potrjuje, da sprejema in soglaša celotno vsebino politike zasebnosti. Ta politika zasebnosti se lahko kadarkoli spremeni ali dopolni, brez predhodnega obvestila. Potrošnik se zavezuje da je z uporabo te spletne strani po spremembi seznanjen s spremembami ali dopolnitvami, ter da z njimi soglaša.

  1. OBDELAVA OSEBNIH PODATKOV

Osebni podatek je informacija, ki identificira posameznika: ime, priimek, naslov bivanja, elektronski naslov itd. Ponudnik zbira sledeče podatke za potrebe poslovanja:

  • Ime in Priimek
  • Naslov prebivališča in kraj bivanja
  • Elektronski naslov
  • Kontaktna telefonska številka
  • ter ostale morebitne podatke, ki jih potrošnik vnese v relevantne spletne obrazce in formularje na spletni strani (rojstni datum itd.)

Z oddajo naročila na spletni strani potrošnik soglaša, da ponudnik vse pridobljene podatke uporabi za izpolnitev kupoprodajne pogodbe ter namene neposrednega trženja prek vseh oglaševalskih kanalov, ki jih ponudnik uporablja (obveščanje preko telefona, SMS-ov, tiskanih medijev, nenaslovljene in naslovljene direktne pošte in elektronske pošte) ter za potrebe tržnih analiz in izvajanje raziskav.

 

  • Prejemanje elektronskih novic

Potrošnik mora dati ponudniku soglasje za izvajanje neposrednega trženja preko elektronske pošte ob sodelovanju v nagradnih igrah ali prijavi na testno vožnjo oz. servis v zadnjem koraku označiti »Želim se prijaviti na aktualne novice«. V nasprotnem primeru potrošnik s strani ponudnika ne bo prejemal elektronske novice z namenom neposrednega trženja. O možnosti preklica soglasja za izvedbo neposrednega trženja preko elektronske pošte, ima potrošnik možnost v vsakem elektronskem sporočilu

 

  • Preklic soglasja za obdelavo osebnih podatkov

Marketinške storitve za podjetje Avtohiša Seliškar d.o.o. opravlja agencija Directa d.o.o. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko potrošnik kadarkoli brezplačno prekliče ponudniku na telefonsko številko 01 620 55 70, preko elektronskega naslova na info@directa.si ali v okviru vsebine elektronska sporočila, ki se uporablja za namene neposrednega trženja na koncu elektronskega sporočila. Ponudnik se zavezuje h trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov potrošnika. Podatke, ki jih potrošnik posreduje pri nakupu izdelka ali pri prijavi na e-novice, se ponudnik v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezuje, da jih bo skrbno varoval in da jih brez privolitve potrošnika ne bo posredoval tretjim osebam.

 

  1. PIŠKOTKI

Piškotek (cookie) je tekstovna datoteka, ki se ob vsakem obisku spletne strani shrani na računalnik obiskovalca spletne strani. Ob vsakem ponovnem obisku na spletno mesto bo piškotek na podlagi pridobljenih informaciji uporabnika prepoznalo. Spletna stran Avtohiša Seliškar vsebuje piškotke z namenom ustvariti uporabniku bolj prijazno in prilagojeno delovanje in prikazovanje spletne strani ter ustvariti boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki sami po sebi ne omogočajo identifikacije uporabnika, saj z njimi ni mogoče ugotoviti za katero konkretno osebo gre. Piškotki niso škodljivi, temveč ravno nasprotno – so tako koristni za obiskovalce kot za ponudnike. Podjetje Avtohiša Seliškar obiskovalca spletne strani ob prvem obisku obvesti, da podjetje uporablja piškotke, ki pa jih uporabnik lahko kadarkoli tudi iz spletnega mesta lahko odstrani.